Holly

Väl mött! Jag är en ung finlandssvensk nyhedning och wiccan som vanligtvis inte är alltför förtjust i stämplar. Jag är troende och utövande wiccan sedan vårvintern 2006 och häxa sedan ännu längre tillbaka. Jag bekänner mig inte till nån viss wiccatradition utan är en så kallad eklektisk wiccan, och en av grundarna av kontaktnätet Svenskfinlands Wiccavänner. Därtill är jag en del av i Mångard, svenskfinlands mig veterligen enda hedniska coven, som för stunden är förklarat passivt.

Syftet med den här bloggen är att få ventilera tankar om tro och trosutövning, och samtidigt att fungera som en infokanal om wicca, och om vad som händer på den svenskspråkiga wiccascenen i Finland. Här på bloggen går jag under namnet Holly, och ifall nån har frågor eller annars bara vill kontakta mig så går det bra via linn.alice.wilhelmsson [ät] gmail.com.

Till vardags arbetar jag deltid inom kundservice och som frilansöversättare inom bl.a. offentlig förvaltning. Utöver mina språkstudier tycker jag om att läsa och skriva, dricka te, klappa katter och dansa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar